Bezoek Alden Biesen

Rijkel 21  |  5954 NJ Beesel

077 - 476.2913  |  06 - 531.46.945

www.vergetengroenten.nl  |  info@vergetengroenten.nl

Lekker eten, gezellig samenzijn voor een keileuk bedrijfsuitjes en geslaagd familiefeest.

Vers, puur, eerlijk en superlekker.

Kookworkshops met vergeten groenten

& historisch fruit

Koken met elkaar is heel gezellig. Kookworkshops geven we het hele jaar.

We koken een heerlijk diner of lunch met allemaal lekkere gerechten met vergeten groenten, kruiden, fruit, eetbare bloemen. Vers, eerlijk en puur uit eigen tuin. Er zit uiteraard ook een goed stuk vlees bij. En lekkere nagerechten zoals chocoladetaart en vers ijs uit de ijsmachine. Het is sfeervol, gezellig en lekker.

Het duurt 4 à 5 uur. U krijgt alle recepten mee naar huis. Voor groepen vanaf 10 tot 150 personen het hele jaar te boeken. Voor bedrijven, familieuitstapje, verenigingen, verjaardagen, etc.

De sfeervolle keukens

De vier keukens bevinden zich in een sfeervol, gezellig ingerichtte boederij.

Fotobijschrift: in de gezellige authentieke boerderij bevinden zich 4 ruime keukens met moderne apparatuur.

Gerechten vallen in de smaak

De gerechten vallen bij iedereen in de smaak. Groenten hebben uiteraard de hoofdrol, maar we schuwen een lekker sappig beenhammetje niet of een heerlijke chocolademouse, vers gedraaid ijs of taart mag niet ontbreken. Iedereen krijgt de recepten mee naar huis.

Fotobijschrift: verse groenten, fruit en kruiden zijn de basis. Maar een sappig beenhammetje of een chocolademousse ontbreekt zeker niet.

Samen koken is voor iedereen

Samen koken is erg leuk. Voor bedrijven als Bayer Vegetable Seeds of ASML Techniologies, maar ook voor verenigingen, clubs en families. En wij letten hier ook op de kleintjes! Ook zij vinden het samen koken hartstikke fijn.

Fotobijschrift: we koken met vergeten groenten, historishe fruit, maar bereiden ook een lekker stuk beenham en heerlijke bonbons.

De verse ingredienten

De verse ingredienten koken samen en onder begeleiding we tot een feestelijk en heerlijk diner. Er zijn veel pure verse ingredienten. Een mooi stuk beenham, vers gemaakt ijs en taart horen er ook bij natuurlijk. Voor elk wat wils. De kernwoorden zijn gezellig, lekker, authentiek en

Fotobijschrift: verse, eerlijke en mooie ingredienten zijn de basis voor een fantastich diner.

Het rondje tuin

Het rondje tuin is erg leuk! Verzamelen van verse groenten, kruiden, historisch fruit en eetbare bloemen.

Fotobijschrift: vers uit de tuin is toch het lekkerste.

De familie Kazan - Magic Unlimited

Hans Kazan is een bekende Nederlander, wie kent hem niet? Wist u dat hij de Historische Groentehof bezocht met zijn familie? Zijn zoons Steven, Renzo en Oscar en zijn vrouw Mara hebben het bedrijf Magic Unlimtited. Ze reizen de hele wereld rond met hun beroemde shows. Daarom was het erg leuk om ze de kunsten van het koken met vergeten groenten te leren.

Fotobijschrift: Oscar en Renzo Kazan maakten onder begekeiding van Jac Nijskens de lekkerste risotto met vergeten groenten die ze ooit aten.

Bijzondere gasten
Duitse foodbloggers

Buitenlandse gasten, de pers en beroemdheden komen zom nu en dan op bezoek. Onlangs ontvingen we acht populaire Duitse foodbloggers. Ze waren enthousiast over de smaken, de authenticiteit, de tuin en de recepten. "Die Nederlanders zijn goed bezig", was hun toffe oordeel.

Fotobijschrift: Duitse foodbloggers oordelen positief over Kookstudio de Historische Groentehof.

Vakantiehuisje in de Historische Groentehof - wat een leuk idee!

Wat een leuk idee! Er liggen twee vakantiehuisjes op het terrein van de Historische Groentehof: het Moestuinchalet en het Boshuisje. Het Moestuinchaklet ligt midden in de Historische Groentehof. Het Boshuisje ligt 500 meter verderop in een halve hectare bos. Eitjes rapen in ons kippenhok is gratis. U heeft honderden soorten verse groenten, fruit, eetbare bloemen en kruiden tot uw beschikking. Er is een eenvoudig speeltuintje. U mag gebruik maken van de houtgestookte bakoven (pizza!).

Mail voor meer foto's en de prijslijst: info@vergetengroenten.nl

Fotobijschrift: het vakantiehuisje bij de Historische Groentehof is een plekje om even helemaal bij te komen.

Koken is voor iedereen

In onze gezellige sfeervolle boerderij voelt iedereen zich thuis. We krijgen allerlei bedrijven, families, clubs en verenigingen op bezoek. Of je je verjaardag viert, voor het familie-uitstapje of voor bedrijven, onze kookstudio is voor iedereen een succes.

Authentiek en vers

We koken authentiek en vers in een gezellige omgeving. In onze tuin groeien honderden <wbr />soorten vergeten groenten, kruiden, eetbare bloemen en historisch fruit. Zoals verse asperges, plukrijpe, smaakbom frambozen, hemels smakende kersen, de tong strelende aardbeien, de sappigste historische peren zoals de Triomph de Vienne, en veel meer lekkers.

Wie was er voor u

Veel groepen, bedrijven en families gingen u al voor.
Voor een lijst van groepen die bij ons kwamen koken: klik hier.

Zoals Bayer Vegetable Seeds, Universiteit Eindhoven, ASML-Technologies, BAM Bouwgroep, de Thuiszorg, PSW Zorggroep, APG, Phillips Lighting, ANBO, Siemens, Staatsbosbeheer en talloze families, vriendenclubs en (sport)verenigingen zijn enkele van de organisaties die bij ons kwamen koken.

Rijkel 21  |  5954 NJ Beesel

077 - 476.2913  |  06 - 531.46.945

www.vergetengroenten.nl  |  info@vergetengroenten.nl

Jac Nijskens