Zuid-Limburg

Welkom bij Groei & Bloei
Zuid-Limburg

Uitgelicht


Aanmeldprocedure bij activiteiten

Het komt nog steeds voor dat we bij het aanmelden voor een activiteit niet de juiste of alle gegevens van u krijgen. Bij het aanmelden via het aanmeldformulier op de website alle vakjes invullen ook het eerste vakje bovenaan: 0 ja ik wil meedoen en uw mailadres. Als u verder alle gegevens invult, dan krijgt u meteen na de aanmelding een bevestiging hiervan via de mail. Ook is het mailadres handig mocht de activiteit niet doorgaan. Alleen na aanmelding en betaling kunt u meedoen aan de activiteit. Zorg bij betaling altijd voor de omschrijving van de activiteit, dit is wel zo handig voor de penningmeester. U kunt natuurlijk ook aanmel­ den via het aanmeldformulier in deze uitgave.

Wil je het bestuur komen ondersteunen in een werkgroep

Na vier jaar en vele activiteiten verder met zoeken we voor onze nieuwe afdeling Zuid-Limburg nog steeds  mensen die het bestuur willen ondersteunen in een werkgroep (bv. kascomissie of in het organiseren van een activiteit.
 
Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig geworden?

Meldt u zich dan aan bij één van onze bestuursleden.  

Geen Gardenista in 2023

Allereerst een gelukkig, groen en bloemrijk 2023 gewenst namens Team Gardenista. Wij wensen jullie een gezond en duurzaam jaar.
Wij kijken nog steeds met veel plezier en trots terug op de succesvolle editie van Gardenista in 2022 met een koninklijk tintje door de komst van HKH Prinses Beatrix en de 150-jarige jubileumviering van Groei & Bloei.

Dat gezegd hebbende, hebben wij helaas minder goed nieuws…
De laatste weken kwamen er al tal van mailtjes binnen met vragen over Gardenista 2023 en over het nieuws dat rondgaat dat er geen festival in 2023 zou komen.
Helaas moeten we dit nieuws bevestigen.
Afgelopen december heeft Groei & Bloei besloten om het jaar 2023 te gebruiken als een jaar van bezinning, zonder noemenswaardige landelijke activiteiten en dus ook geen Gardenista 2023.

Team Gardenista heeft nog een poging gewaagd om een nieuwe initiatiefnemer te vinden om alsnog een (soortgelijk) festival te kunnen organiseren, maar helaas zonder succes.
Met pijn in ons hart moeten we dus een streep zetten door Gardenista.

Via deze weg willen wij alle exposanten, deelnemers, vrijwilligers, sponsoren, partners en natuurlijk de bezoekers bedanken voor een geweldig Gardenista 2022. Ook de belangstelling die door velen van jullie getoond is om mee te doen aan Gardenista 2023, was een stimulans voor ons een nieuwe editie te organiseren. Of er misschien in 2024 of in de jaren daarna nog weer een Gardenista gaat komen vanuit Groei & Bloei is op dit moment nog niet bekend.

Blijf vooral genieten van al het moois dat bloemen, planten, tuinen en natuur je te bieden hebben! We komen elkaar vast weer tegen bij een groen evenement.

Warme groeten,
Team Gardenista 2022
Wilma, Frits, Paul, Ivonne, Jacqueline, Chris, Monique, Dinie, Hilde, Saskia, Simone, Hélène, Francé, Jeanne, Marc, Nico, Dick, Marjo, Ferieke en Petra

Tuinlog

20 Sep

Veris-lente

2023 week 37 zonnige afsluiting zomer 2023

10 Sep

Veris-lente

2023 week 35 36 In tropische wolken

Meer

Agenda

08 Oct

Wijngaardsbergwandeling

Als het meezit beginnen de wijnranken al hun…

30 Oct

Ledenavond: Filmvoedsel-bossen

In deze dure tijd zijn niet alleen de moestuinen…

Meer