Zuid-Limburg

Welkom bij Groei & Bloei
Zuid-Limburg

Uitgelicht


Wie stoomt er met ons mee

We zoeken nieuwe bestuursleden, het liefst met groene vingers, die nog niet "uitgerangeerd" zijn en nog wat "druk op de ketel" willen houden om zich in te zetten voor het behoud van een club die alle seinen op groen heeft gezet in vele trajecten. Kortom een vakman of vrouw die wat anders wil dan achter de geraniums te zitten en nog wat stoom wil afblazen. Wie zet die pet op zijn of haar hoofd?

 

 

Aanmeldprocedure bij activiteiten

Het komt nog steeds voor dat we bij het aanmelden voor een activiteit niet de juiste of alle gegevens van u krijgen. Bij het aanmelden via het aanmeldformulier op de website alle vakjes invullen ook het eerste vakje bovenaan: 0 ja ik wil meedoen en uw mailadres. Als u verder alle gegevens invult, dan krijgt u meteen na de aanmelding een bevestiging hiervan via de mail. Ook is het mailadres handig mocht de activiteit niet doorgaan. Alleen na aanmelding en betaling kunt u meedoen aan de activiteit. Zorg bij betaling altijd voor de omschrijving van de activiteit, dit is wel zo handig voor de penningmeester. U kunt natuurlijk ook aanmel­ den via het aanmeldformulier in deze uitgave.

Wil je het bestuur komen ondersteunen in een werkgroep

Na vier jaar en vele activiteiten verder met zoeken we voor onze nieuwe afdeling Zuid-Limburg nog steeds  mensen die het bestuur willen ondersteunen in een werkgroep (bv. kascomissie of in het organiseren van een activiteit.
 
Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig geworden?

Meldt u zich dan aan bij één van onze bestuursleden.  

Tuinlog

08 Jun

Paul

AFSCHEID…

08 Jun

Paul

AFSCHEID..

Meer

Agenda

24 Jun

Excursie Wijngoed "De Heeren Daniken"

De Heeren Daniken te Geleen is een wijngoed dat…

18 Aug

Drie tuinen en Cultuurdag

Na het succes van vorig jaar is de commissie er…

Meer